Inloggen

Inloggen met je gegevens

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Welkom

 

Dit is de website van de reünie van oud-leerlingen en oud-docenten van de Rijks Hogere Burger School (RHBS) en Middelbare School voor Meisjes (MSvM of MMS) in Appingedam die op 4 april 2020 op Landgoed Ekenstein wordt gehouden.

Reunie logo nieuwsbrief 800

Op 30 september 2017 hebben we een zeer geslaagde mini-HBS reünie in Appingedam gehouden. Tijdens die middag en avond klonk de oproep om een herhaling maar ook om nog eens een keer een iets grotere HBS-reünie te organiseren. Dat geeft mensen die toen niet aanwezig waren ook de mogelijkheid om nu wel te komen.

Voor wie?

De reünie staat open voor iedereen die ooit op de RHBS en MSvM te Appingedam heeft gezeten tot het laatste jaar van dit schoolsysteem in 1972. 

Op de hoogte blijven?

Iedereen die op de hoogte gehouden wil worden kan dat kenbaar maken door zich te registreren. Er wordt dan een account aangemaakt. Let op: de registratie is nog geen aanmelding voor de reünie. De aanmelding volgt later.

We vragen je om enkele persoonlijke gegevens en contactgegevens in te vullen. In principe zal alle communicatie via deze website en via nieuwsbrieven verlopen. In verband met de wet op de privacy wordt je expliciet gevraagd akkoord te gaan met de voorwaarden. 

© 2022 Stichting Reünie RHBS | MSvM Appingedam